Cea mai bună mașină de spălat vase

Cea mai bună mașină de spălat vase ar trebui să fie eficientă din punct de vedere energetic, să folosească cât mai puțină apă posibil și să aibă opțiunea de a selecta un program de spălare care să se potrivească tipului de vase și de murdărie.

Dacă nu știți pe care să o cumpărați, consultați clasamentul nostru al mașinilor de spălat vase încorporabile. Acestea vor face ca spălarea să fie ușoară și rapidă.

O mașină de spălat vase bună ar trebui să fie eficientă din punct de vedere energetic, să folosească cât mai puțină apă posibil și să aibă opțiunea de a selecta un program de spălare care să se potrivească tipului de vase și de murdărie.

Dacă nu știți pe care să o cumpărați, consultați clasamentul nostru al mașinilor de spălat vase încorporabile. Acestea vor face spălarea rapidă și ușoară Ce mașină de spălat vase ar trebui să cumpăr și de ce?

Cea mai bună mașină de spălat vase încorporabilă ar trebui să vă facă viața de zi cu zi mai ușoară. Datorită căruia puteți reduce consumul de apă. O mașină de spălat vase eficientă, din punct de vedere energetic va reduce consumul de energie electrică și cheltuielile aferente.

Opțiunea de a amplasa o mașină de spălat vase într-o bucătărie încorporată face ca aparatul să fie aproape invizibil și să se integreze perfect în decor. Dacă vă decideți să cumpărați o mașină de spălat vase încorporată, veți economisi timp cu un efort minim.

Clasamentul mașinilor de spălat vase – ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra?

Următorul clasament al celor mai bune mașini de spălat vase vă va ajuta să alegeți aparatul potrivit. Înainte de a analiza modelele individuale, vom verifica cum să alegem o mașină de spălat vase care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. De asemenea, vom prezenta parametrii mașinilor de spălat vase care sunt esențiali pentru acest echipament.

Dimensiunile aparatului

Dimensiunea unei mașini de spălat vase este direct legată de capacitatea acesteia. Atunci când verificați dimensiunile unui aparat, trebuie să verificați dacă acesta se va potrivi în spațiul alocat pentru el.

O mașină de spălat vase cu lățimea de 60 cm va avea o capacitate de 12 până la 14 tacâmuri, în timp ce o mașină cu lățimea de 40 cm poate spăla până la 10 tacâmuri odată.

Un set include o farfurie, o farfurie adâncă și o farfurie de desert, tacâmuri, un pahar, o ceașcă și un pahar de vin.

Dacă vă întrebați ce mașină de spălat vase încorporabilă se potrivește cel mai bine bucătăriei dumneavoastră, citiți articolul: Mașină de spălat vase de 45 sau 60 cm? Ce lățime de mașină de spălat vase este cea mai bună?

Clasa energetică

Dacă reducerea facturii de electricitate este importantă pentru tine, ar trebui să optezi pentru aparate de top. În prezent, aparatele din clasele energetice C, D și E sunt cele mai eficiente. Cele mai multe dintre mașinile de spălat vase încorporabile actuale de pe piață funcționează eficient și economisesc energie.

Nivelul de zgomot

Nivelul de zgomot al unei mașini de spălat vase este important, mai ales dacă doriți să o amplasați într-un spațiu deschis spre camera de zi. Un aparat silențios, care nu va fi deranjant chiar și atunci când funcționează pentru perioade lungi de timp, generează sunete între 40-45 dB. Mașinile de spălat vase încorporabile recomandate ar trebui să poată funcționa noaptea fără a deranja.

Număr de programe și caracteristici suplimentare

Prețul unei mașini de spălat vase încorporabile depinde, printre altele, de caracteristicile pe care le oferă aparatul. Nu numai varietatea programelor, ci și caracteristicile suplimentare sunt importante.

Un aparat bun ar trebui să aibă, printre altele, opțiunea de a regla modul de spălare în funcție de numărul de vase și de cantitatea de murdărie.

Așadar, merită să știți ce facilități au anumite mașini de spălat vase. Clasamentul produselor, pe care îl veți găsi mai jos, vă va ușura cu siguranță sarcina.

Cele mai bune mașini de spălat vase – clasament al mașinilor de spălat vase mai 2024

10. Mașină de spălat vase Beko DIN28430.

cea mai bună mașină de spălat vase 2022

 

Clasamentul mașinilor de spălat vase încorporabile se deschide cu modelul Beko DIN28430. Este o mașină de spălat vase cu lățimea de 59,8 cm, cu o capacitate de până la 14 seturi de vase. Acest aparat extrem de silențios nu va fi o problemă nici măcar într-o bucătărie deschisă. Nivelul de zgomot în timpul funcționării sale este de 42 dB. Mașina de spălat vase din clasa D (fostă A+++) utilizează 9,5 litri de apă pe ciclu.

Aparatul este echipat cu un sistem Acrobat cu trei niveluri, care permite utilizarea eficientă a spațiului datorită reglării înălțimii coșului. Funcția Fast+ poate reduce timpul de spălare de până la trei ori. Prin urmare, acest model va fi potrivit pentru persoanele extrem de ocupate.

Programul automat Allin1 detectează ce tablete folosiți și ajustează timpul de spălare în consecință dacă folosiți detergent Allin1. Datorită funcției TrayWash și a mânerelor speciale, puteți introduce până la trei tăvi de cuptor în mașina de spălat vase.  Acest lucru vă economisește timp pentru a nu fi nevoit să le curățați singur.

Vezi oferta la eMAG

9. Mașină de spălat vase încorporabilă Whirlpool WIO3T141PES

cea mai bună mașină de spălat vase 2022

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat vase încorporabile silențioase, uitați-vă la modelul Whirlpool WIO3T141PES. Funcționarea sa generează doar 41 de decibeli. În plus, mașina de spălat vase poate găzdui până la 14 seturi de vase, cu un consum redus de apă pe ciclu. Asta înseamnă doar 9,5 litri! Datorită acestui aparat, vasele dvs. sunt întotdeauna bine spălate și uscate.

Afișajul electronic facilitează configurarea setărilor. Un semnal LED vă anunță când mașina a terminat. Mașina de spălat vase este echipată cu până la 10 programe de spălare, permițându-vă să adaptați performanța la nevoile dumneavoastră individuale. Puteți utiliza funcția PowerClean Pro pentru a scăpa de petele deosebit de dificile. O altă opțiune interesantă este sistemul Multizone. Acesta vă permite să spălați doar un coș de vase selectat.

Vezi oferta la eMAG

8. Mașina de spălat vase încorporabilă Electrolux EES47320L

cea mai bună mașină de spălat vase 2022

Pe locul 8, mașina de spălat vase Electrolux EES47 Controlul aparatului este intuitiv. Avantajul său este că, este foarte ușor de selectat ciclul de spălare. Datorită funcției QuickSelect, trebuie doar să setați timpul și opțiunile suplimentare, iar mașina de spălat vase va regla singură restul parametrilor.

O altă caracteristică interesantă este Ecometrul, cu ajutorul căruia vă puteți controla consumul de energie și de apă. Așadar, este o funcție utilă pentru cei care apreciază soluțiile ecologice,

Brațul SatelliteClean garantează o spălare eficientă și temeinică a vaselor. Opțiunea GlassCare are grijă de cele mai delicate obiecte, cum ar fi paharele de vin și paharele.

Tehnologia AirDry asigură rezultate perfecte de uscare și nu lasă scame pe vase. De asemenea, puteți utiliza opțiunea de pornire întârziată.

În acest fel, puteți adapta aparatul la programul dumneavoastră. Puneți farfuriile sau ceștile în mașina de spălat vase în orice moment și selectați o oră de pornire. Atunci când nu aveți timp, utilizați programul rapid, care durează doar 30 de minute.320L

Vezi oferta la eMAG

7. Mașina de spălat încoporabilă vase Beko DIS28120

cea mai bună mașină de spălat vase 2022

Aceasta este o altă propunere de la Beko DIS28120 are o lățime de 44,8 cm și clasa energetică E (anterior era A++). Folosind 8,7 litri de apă pe ciclu, puteți spăla până la 11 seturi de vase.

Mașina de spălat vase este echipată cu un braț mobil AquaIntense suplimentar în partea de jos a mașinii, care vă permite să ajungeți chiar și la cele mai inaccesibile părți ale mașinii de spălat vase, asigurându-vă că vasele sunt curățate eficient.

Mașina de spălat vase este echipată cu tehnologia emblematică a companiei, GlassShield, care prelungește durata de viață a sticlăriei dumneavoastră. Paharele de vin vor străluci întotdeauna când le scoateți din mașină.

Sistemul Acrobat pe trei niveluri asigură o utilizare 100% a spațiului din mașina de spălat vase. De asemenea, este de remarcat funcția Fast+. Aceasta va reduce timpul de spălare de aproape trei ori față de setarea de bază. Așadar, este o soluție excelentă pentru persoanele ocupate.

Vezi oferta la eMAG

6. Mașina de spălat vase încorporabilă BOSCH SPV2IKX10E

cea mai bună mașină de spălat vase 2022

Clasamentul nostru al celor mai bune mașini de spălat vase include și echipamente de la BOSCH SPV2IKX10E este o mașină de spălat vase excelentă pe care o puteți gestiona din aplicația Home Connect. Acest lucru vă permite să operați modelul de la distanță, să configurați cu ușurință setările sau să activați cel mai bun program. În plus, puteți activa rapid funcția Silence on demand, care dezactivează aparatul ori de câte ori aveți nevoie. Timpul maxim de reducere la tăcere este de 30 de minute.

Funcția ExtraDry vă permite să vă uscați vasele în mod eficient. Mașina de spălat vase are un consum redus de apă și energie datorită tehnologiei ActiveWater. Protecția AquaStop vă asigură că locuința dumneavoastră este protejată împotriva inundațiilor. În plus, detergenul este dozat pentru a asigura spălarea temeinică a tuturor tipurilor de vase.

Vezi oferta la eMAG

5. Mașina de spălat vase încorporabilă AMICA DIM42E6TBqH

Căutați o mașină de spălat vase încorporabilă eficientă din punct de vedere energetic? Clasamentul include modelul ecologic AMICA DIM42E6TBqH. Aparatul consumă energie la nivelul clasei E (anterior A++). În el pot încăpea cu ușurință 10 seturi de vase, de exemplu, după o petrecere în familie sau o întâlnire cu prietenii.

În același timp, dimensiunile sale reduse și designul elegant fac ca acest model să se potrivească ușor în orice bucătărie. Mașina de spălat vase are un panou de control ascuns, iar butoanele sale sunt invizibile. Acest lucru o face o alegere excelentă pentru familiile cu copii care ar putea porni accidental mașina de spălat vase.

Afișajul electronic este demn de menționat. Acesta indică în mod clar cele mai importante informații referitoare la funcționarea mașinii de spălat vase. În plus, acest model oferă numeroase funcții, printre care SteamPower, care reduce cantitatea de bacterii folosind aburul fierbinte, sau SilentDrive 2.0, care asigură o funcționare mai silențioasă și un consum redus de energie. Două niveluri de presiune a apei permit spălarea simultană delicată și intensă în coșul superior și inferior. AMICA DIM42E6TBqH

Vezi oferta la eMAG

4. Mașina de spălat vase încorporabilă ELECTROLUX EEM63301L

Al patrulea loc în lista noastră este ocupat de ELECTROLUX EEM63301L. Controlul QucikSelect este intuitiv, astfel încât oricine se poate descurca cu el. Brațul DualSpray asigură o curățare temeinică a vaselor. Cel de-al treilea coș MaxiFlex este conceput pentru spălarea tacâmurilor, ceea ce se traduce printr-o mai mare flexibilitate de încărcare. Uscarea AirDry evită petele de apă. Aspersorul Waterfall se asigură că apa ajunge în fiecare parte a mașinii de spălat vase, garantând că vasele, paharele și tacâmurile sunt perfect curate.

Aveți la dispoziție până la 8 programe – de la automat la rapid și economic. Capacitatea de 10 seturi de vase permite o spălare completă. Coșul superior reglabil facilitează introducerea unor farfurii sau oale mai mari. Aparatul dispune de tehnologia GlassCare, astfel încât puteți fi siguri că paharele, paharele și alte vase delicate vor fi îngrijite.

Aparatul are un program de întreținere Machine Care. Aceasta asigură funcționarea eficientă a aparatului dumneavoastră prin îndepărtarea grăsimii și a calcarului din interiorul mașinii de spălat vase. Cu toate acestea, nu uitați să scoateți toate vasele din mașină înainte de  pune în funcțiune acest program.

Vezi oferta la eMAG

3. Mașina de spălat vase încorporabilă BOSCH SPV2HKX39E

BOSCH este o marcă foarte populară atunci când vine vorba de mașini de spălat vase încorporabile. Pe locul al treilea se află modelul BOSCH SPV2HKX39E de înaltă calitate. Consumul de apă și electricitate al acestui aparat este redus – acest lucru îi va mulțumi pe cei care apreciază soluțiile economice. Datorită aplicației Home Connect, puteți controla cu ușurință aparatul în timp ce vă aflați departe de casă, ceea ce reprezintă un mare confort.

Tehnologia AquaStop vă asigură că locuința dumneavoastră este protejată împotriva inundațiilor. Producătorul oferă o garanție de 10 ani împotriva ruginii aparatului. Datorită funcției ExtraDry, vasele din plastic sunt perfect uscate după spălare, datorită temperaturii crescute din timpul clătirii finale și a timpului de uscare prelungit. Sistemul DuoPower optimizează circulația apei, asigurând preparate spumoase și protejând sticla delicată.

Motorul cu invertor este silențios și ajută la economisirea energiei. Asistentul de dozare utilizează detergenții într-un mod optim.

Vezi oferta la eMAG

2. Mașină de spălat vase încorporabilă BEKO DIN25411

Marca Beko are în gama sa, mașini de spălat vase foarte bune. Pe locul doi în clasament se află modelul BEKO DIN25411. Aparatul este foarte încăpător, deoarece poate găzdui până la 14 seturi de vase. Astfel, puteți pregăti mâncare pentru mai mulți oaspeți fără să vă faceți griji că nu veți putea pune toate farfuriile și tacâmurile în mașina de spălat vase după întâlnire. Clasa energetică ridicată garantează un consum redus de apă și electricitate. Se folosesc doar 11 litri de apă pe ciclu!

Programul Quick&Shine de 58 de minute vă permite să spălați vasele rapid și temeinic. Sistemul de aer cald permite uscarea cu aer care s-a încălzit în timpul funcționării.  Motorul invertor, la rândul său, garantează o durată de viață lungă și o funcționare silențioasă a aparatului.

Mașina de spălat vase are o bază din oțel inoxidabil, care asigură o durată de viață mult mai lungă și un nivel mai ridicat de igienă pentru aparat. Așadar, este un aparat excelent la un preț foarte accesibil.

Vezi oferta la eMAG

1. Mașina de spălat vase încorporabilă BOSCH SMV25AX00E

Care aparat câștigă clasamentul nostru de mașini de spălat vase încorporabile? Am selectat modelul BOSCH SMV25AX00E ca lider al clasamentului, și pe bună dreptate!

Este cea mai bună mașină de spălat vase care poate găzdui douăsprezece seturi de vase și, în același timp, asigură un consum redus de apă. Utilizatorul are la dispoziție până la cinci programe de spălare. Acestea permit o curățare automată, economică, rapidă, intensivă și preliminară.

Sistemul de coșuri Vario este responsabil pentru așezarea comodă a vaselor. Reglarea înălțimii coșului superior facilitează adaptarea încărcăturii la articole mai mari. Coșurile sunt concepute pentru a fi cât mai ergonomice posibil.

Asistentul de dozare optimizează efectul comprimatelor prin dizolvarea eficientă a acestora. Amestecat corect cu apă, detergentul funcționează mai bine și vă asigură că veți obține vase și mai curate din mașina de spălat vase.

De remarcat în mod deosebit este programul Auto. Acesta adaptează consumul de apă, temperatura și timpul de clătire la nivelul de murdărie și la încărcătură. În acest fel, veți obține o performanță optimă de curățare. Veți folosi doar atâta apă și energie cât este necesar pentru ciclu. Deci, dacă nu sunteți sigur ce mașină de spălat vase să alegeți, BOSCH SMV25AX00E va fi un mare succes.

Vezi oferta la eMAG

Citește și: Cea mai bună mașină de spălat rufe

Prima Pagina  

 

Vom fi bucuroși să vă ascultăm opiniile

Leave a reply

Ghiduri Practice
Logo