Cel mai bun Espressor de cafea

Cui nu-i place o ceașcă bună de cafea? Vă revigorează dimineața și vă dă energie până seara. De aceea, este o idee bună să ai acasă un espressor care să facă cafea așa cum se face într-o cafenea bună. Cum să-l alegeți dintre multe modele similare?

Clasamentul nostru al espresoarelor de cafea de până la 2.000 lei vă va ajuta.
De ce să investești într-un espressor de cafea de până la 2000 lei?

Un espressor de cafea de bună calitate este capabil să prepare o cafea aromată, sănătoasă și gustoasă. Îl puteți utiliza atât acasă, cât și la serviciu. Există multe espressoare de cafea disponibile pe piață, așa că nu este ușor să alegi unul.

Deci, merită să știți la ce parametri să țineți cont și care sunt cele mai bune modele. Clasamentul nostru pentru cel mai bun espressor de cafea de până la 2000 lei se concentrează pe dispozitive de înaltă calitate de la producători bine-cunoscuți. Espessoarele de cafea oferă o serie de funcții interesante.

Dar merită să cheltuiți 2.000 lei pe un espressor de cafea? Categoric da! Dispozitivele din această gamă de prețuri oferă mult mai multe posibilități decât espressorele de cafea mult mai ieftine.

Calitatea lor este mult mai ridicată, deoarece sunt fabricate cu mare atenție la detalii. Astfel de modele, în afară de prepararea standard a cafelei, sunt capabile să facă spumă de lapte sau să pregătească multe tipuri de băuturi aromate. Puteți prepara espresso aromat, cappuccino delicat, latte cremos și multe altele!

Așadar, merită să vă uitați la modelele de top pentru a vă putea bucura pe deplin de facilitățile pe care le oferă un espressor de cafea modern. La acest nivel de preț, aveți acces la mai multe tipuri de espressoare.

Puteți opta pentru un espressor de cafea cu presurizare sau cu filtru. Puteți alege o soluție practică precum pliculețe sau capsule. Clasamentul nostru de espressore de cafea de până la 2000 lei se concentrează pe modelele care au cel mai bun raport calitate-preț. Cu siguranță vă vor surprinde în mod pozitiv cu funcțiile lor!

Cum să alegi cel mai bun espressor de cafea de până la 2000 lei?

Dar înainte de a afla care sunt cele mai bune espressoare de cafea ale momentului, iată care sunt criteriile pe care le-am folosit pentru a le selecta. Acest lucru este important, deoarece, urmând sfaturile noastre, puteți alege și dumneavoastră cel mai bun espressor pentru a face cafea acasă și la serviciu.

Tipuri de espressoare

Puteți găsi în magazine espressore de cafea cu filtru simple, sau espressore de cafea cu filtru mai avansate. Puteți alege  espressore cu râșniță încorporată, astfel încât cafeaua dvs. să fie întotdeauna făcută din boabe proaspăt măcinate. espressorele cu pliculețe sunt cunoscute. Fiecare pliculeț conține ingredientele necesare pentru a prepara tipul de cafea corespunzător. Acesta poate fi espresso, cappuccino, latte sau americano.

Puterea espressorului de cafea

Cu cât espressorul este mai puternic, cu atât mai rapid și mai eficient va prepara cafeaua. Prin urmare, înainte de a alege un anumit espressor fe cafea, merită să verificați ce putere oferă aceasta. Majoritatea modelelor de pe piață variază între 800 W și 1600 W.

Boabele de cafea folosite

După cum am menționat mai devreme, espressoarele de cafea pot folosi cafea boabe sau cafea măcinată. Fiți atenți la tipul de cafea de care are nevoie espressorul pe care l-ați ales. S-ar putea să constatați că un anumit model acceptă doar boabe măcinate atunci când aveți doar boabe în bucătărie.

În acest caz, va trebui să cumpărați o râșniță de măcinat boabele de cafea. Dacă doriți cafeaua preparată foarte repede, optați pentru un espressor care folosește pliculețe.

Caracteristici suplimentare

Verificați dacă espressorul de cafea pe care l-ați ales oferă opțiuni precum autocurățarea, posibilitatea de a pregăti până la două cești deodată sau spumarea laptelui. O râșniță de cafea integrată este, o caracteristică practică pentru espressorele care folosesc cafea măcinată.

Aceștia nu sunt toți parametrii care caracterizează espressoarele de cafea. Am enumerat cele mai importante aspecte pe care le-am luat în considerare la întocmirea clasamentului de espressoare de cafea de până la 2000 lei.

Clasamentul profesional al espresoarelor de cafea de până la 2000 lei actualizat în iulie 2024

A venit momentul să vedeți cele mai interesante modele de espressore de cafea disponibile în prezent pe piață. La selectarea acestora, ne-am ghidat în principal după criteriile descrise mai sus, dar și după opiniile utilizatorilor sau reputația producătorului. În acest fel, am creat un clasament obiectiv și fiabil al espresoarelor de cafea de până la 2000 lei.

8. Espressor de cafea Delonghi Magnifica ESAM 4000.B

cel mai bun espressor de cafea

Iată primul espressor de cafea de până la 2.000 lei din această listă. Clasamentul este deschis de un model cu o putere de 1450 W și o presiune de 15 bar. În acest espressor se poate folosi atât cafea măcinată, cât și cafea boabe.

Râșnița de cafea din espressor este foarte eficientă, în ciuda faptului că funcționează extrem de silențios. Acesta este espressorul perfect pentru cei care sunt în căutarea primului lor espressor de cafea și nu au așteptări mari. Este perfect pentru prepararea cafelei de dimineață sau a cappuccino-ului de după-amiază. Aceste băuturi sunt o modalitate dovedită de a vă oferi un impuls pentru o zi lungă de lucru.

Vezi oferta eMAG

7. Delonghi Magnifica ECAM 22.110.B

cel mai bun espressor de cafea

Delonghi Magnifica S ECAM prepară cafeaua la o presiune de 15 bari și o putere de 1450 de wați. O astfel de băutură este întotdeauna puternică, gustoasă și aromată. Cu acest espressor puteți folosi atât cafea măcinată, cât și cafea boabe. Cu acest espressor de cafea puteți prepara cappuccino, latte macchiato sau espresso exact așa cum vă place.

Râșnița integrată vă permite să alegeți dintre 13 setări de măcinare. Dispozitivul este echipat cu duze mobile, datorită cărora puteți ajusta poziționarea lor la înălțimea paharelor sau a ceștilor. Acest model va fi potrivit pentru orice birou în care aveți nevoie să preparați rapid o cafea cu o aromă bogată.

Vezi oferta eMAG

6. Espressor de cafea espresso Beko CEG5311X

cel mai bun espressor de cafea

Clasamentul nostru al espressoarelor de cafea de până la 2.000 de lei include și dispozitive mici, care au o mulțime de aplicații practice. Mulți oameni vor aprecia dimensiunea sa compactă, datorită căreia se va potrivi chiar și într-o bucătărie mică.

Acest espressor elegant vă permite să vă bucurați de gustul delicios al cafelei. Are o putere de 1350 de wați și o presiune de 19 bar. Pur și simplu puneți boabele de cafea preferate în espressor, râșnița încorporată le macină, iar espressorul de cafea pregătește o băutură aromată la alegere. Espressorul de cafea poate fi folosit pentru a prepara de exemplu: cappuccino, espresso și latte. Espressorul este echipat cu o duză de spumare a laptelui și cu funcții automate de curățare și decalcifiere.

Vezi oferta eMAG

5. Philips 2200 EP2224/40

Principalele avantaje ale acestui espressor de cafea sunt puterea enormă de 1500 W, presiunea de 15 bari, tocătorul încorporat și duza de spumare a laptelui. Espressorul va prepara două tipuri de cafea: obi;nuiă neagră și espresso. Cu toate acestea, dacă nu vă place cafeaua, puteți modifica setările espressorului cu ajutorul funcției My Coffee.

Cu acest model, puteți prepara cafea atât din boabe întregi, cât și din cafea măcinată. O soluție interesantă este sistemul Aroma Extract. Aceasta asigură faptul că fiecare ceașcă de cafea este la fel de aromată, chiar dacă a fost preparată pentru o perioadă lungă de timp. Operarea mașinii este foarte intuitivă datorită ecranului tactil mare și ușor de citit.

Vezi oferta eMAG

4. Espressor de cafea BEKO CEG5331X 

Acest espressor de cafea automat vă permite să preparați cafeaua perfectă cu o singură atingere. Afișajul electronic intuitiv facilitează gestionarea setărilor și personalizarea băuturii în ceea ce privește puterea și capacitatea paharului. Puteți alege dintre cele mai obișnuite cafele, cum ar fi cappuccino, latte și espresso.

espressorul are o putere de 1350 de wați și o presiune de 19 bari. Este dotat cu o râșniță de măcinat din oțel care macină boabele fără a le încălzi. Acest lucru împiedică cafeaua să capete un gust amar. Datorită dimensiunilor sale compacte, acest model este ideal pentru bucătăriile mici. Are o lățime de numai 18 cm. De asemenea, are un termobloc ușor de curățat.

Vezi oferta eMAG

3. Espressor Delonghi ECAM 23.120.B

Ce zici de un espressor de cafea cu reglare de măcinare în 13 trepte ? Datorită acestei soluții, poți să adaptezi orice tip de băutură la obiceiurile tale. Savoarea deplină, aroma și boabele perfect măcinate sunt semnele distinctive ale acestui model.

Acest espressor are o putere de 1450 W , ceea ce va permite sa generati o presiune de 15 bar. Espressorul oferă condițiile potrivite pentru prepararea cafelei perfecte. Cu siguranță va fi aromate, suficient de „tari” și gustoase de fiecare dată.

Acest espressor de cafea sub presiune este echipat suplimentar cu un sistem de economisire a energiei , o funcție de oprire automată și o râșniță de boabe foarte silențioasă . Este un produs excelent pentru iubitorii de cafea care apreciază soluțiile moderne și practice.

Vezi oferta eMAG

2. Espressor de cafea Siemens EQ3 S100

 

Acest espressor de cafea are o putere de 1300 de wați și o presiune de 15 bar. Folosește boabe de cafea care sunt măcinate într-o râșniță eficientă în interior pentru a obține o cafea aromată. espressorul poate prepara mai multe tipuri de cafea, inclusiv cappuccino, latte macchiato sau espresso. Astfel, fiecare consumator de cafea se va putea bucura de băutura sa preferată acasă.

În plus, espressorul de cafea este echipat cu o duză de spumare a laptelui reglabilă pe înălțime, un sistem care are grijă de temperatura corectă a cafelei și posibilitatea de a umple două pahare sau cești în același timp.

Merită menționat designul unic, care caracterizează acest espressor de cafea. Clasamentul până la 2000 lei ia în considerare și acest factor. Modelul Siemens este o propunere interesantă pentru persoanele care servesc cafea acasă sau la birou. Acest espressor este eficient, economic și oferă posibilitatea de a ajusta setările în funcție de propriile preferințe.

Vezi oferta eMAG

1. Philips 2200 Latte Go Espresso Machine EP2230/10

Și iată câștigătorul clasamentului nostru! Acest espressor de cafea perfect pentru în butetul de până la 2.000 de lei vă va permite să preparați o cafea cu lapte aproape la fel de gustoasă ca cea servită în cafeneaua dvs. preferată.

Puterea sa este de 1500 de wați, iar presiunea este de 15 bari. Datorită acestor parametri, cafeaua preparată este aromată, gustoasă și stimulantă. Nu trebuie să alegeți dacă preferați cafeaua boabe sau măcinată. Cu acest espressor, vă puteți prepara băutura în ambele moduri.

Acest model Philips vă permite să personalizați setările de cafea în funcție de gusturile dvs. Foarte practică este funcția automată de spumare a laptelui și utilizarea unui filtru de apă, care face cafeaua să aibă un gust excepțional de bun. Recomandăm acest espressor tuturor celor care le place să aibă sub control fiecare etapă de preparare a băuturii preferate. Datorită acestei bijuterii, veți avea totdeauna cafeaua care vă place cel mai mult

Vezi oferta eMAG.

Cunoașteți deja cele mai bune espressoare de cafea de până la 2000 lei!

Citește și: Cea mai bună cameră IP

Prima pagină 

Vom fi bucuroși să vă ascultăm opiniile

Leave a reply

Ghiduri Practice
Logo