Cel mai bun Robot de Bucatarie 2024

Robotul de bucătărie este unul dintre dispozitivele multifuncționale care capătă din ce in ce mai multă popularitate in bucătărie. Vă permite să efectuați multe activități diferite, în același timp, nu ocupă mult spațiu în bucătărie. Cu robotul de bucătărie, pregătirea cinei sau a desertului va deveni mult mai ușoară!

  • Robotul planetar este un dispozitiv avansat datorită căruia puteți face un aluat perfect, frișcă sau smântână dulce, puteți toca legumele în diferite moduri, pentru supe hrănitoare și salate sănătoase, puteți pregăti un cocktail și chiar puteți stoarce suc proaspăt de citrice.
  • O gamă largă de modele și accesorii vă va ajuta să vă ocupați de sarcinile zilnice din bucătărie. Pe lângă accesoriile găsite la modelele specifice de roboți Bosch, puteți cumpăra atașamente suplimentare care ajută să pregătiți paste de casă, să faceți înghețată, sau să tăiați ingredientele pentru o salată în cuburi egale.
  • Toate produsele de robot Bosch încep cu cele trei litere MUM. Roboții de bucătărie au multe versiuni, așa că îți poți alege tipul atât din variante economice, cât și mai scumpe, ale căror posibilități sunt mult mai extinse.
  • Atunci când alegeți un robot de bucătărie , luați în calcul puterea aparatului, capacitatea bolului acestuia și mai ales, accesoriilor care vin cu echipamentul. Mai multă putere și un număr mare de accesorii vor ajuta la evocarea unei varietăți de feluri de mâncare, bogate în nutrienți, fără prea mult efort.
  • Roboții de bucătărie se bucură de o bună reputație in rândul utilizatorilor. Sunt mulțumiți de calitatea înaltă a dispozitivelor și funcționalitatea lor ridicată.

De ce merită să investești într-un robot de bucătărie Bosch?

În ciuda faptului că trăim în epoca vitezei, multă lume încă mai pregătesc mese gătite în casă,  cel puțin de câteva ori pe săptămână. Este mult? Poate, dar, după cum se pare, unii oameni pretind că le place (sau chiar iubesc) să gătească. Probabil că unii nu ar face o astfel de declarație dacă nu ar exista ajutoare de bucătărie sub forma diferitelor aparate. În ultimii ani, robotul de bucătărie multifuncțional a fost lider în acest domeniu. Cum vă poate ajuta un robot de bucătărie? Urmați-ne!

Mixer cu bol vs. robot planetar

cel mai bun robot de bucatarie

Poate vă întrebați cu ce e deosebește un mixer cu bol de un robot planetar. La prima vedere, aceste aparate pot părea similare, dar puteți găsi cu ușurință câteva diferențe destul de semnificative între ele.

Mixerele cu bol rotativ sunt de obicei echipate cu două perechi de accesorii – o pereche este pentru bătut, iar cealaltă pentru frământarea aluatului ușor.

Acest tip de robot de bucătărie simplu este excelent atunci când coaceți mult și un mixer de mână nu este suficient.

După ce ați adăugat ingredientele în castron, pur și simplu porniți mixerul și acesta va bate sau amesteca singur aluatul. Puteți apoi să vă ocupați de alte lucruri în bucătărie sau pur și simplu să vă relaxați.

Deci, cum funcționează un robot de bucătărie planetar?

Acest tip de robot de bucătărie este cu siguranță un aparat mai avansat. Îl puteți folosi nu numai pentru coacere, ci și pentru gătit. Sunt disponibile trei tipuri de mixere.

Datorită funcției speciale de plasare a paletelor în partea din spate a bolului, puteți adăuga foarte ușor ingrediente în centrul bolului.

Echipamentul își poartă numele după mișcarea specifică a agitatoarelor. Ele se învârt nu numai în jurul propriei axe, ci și în jurul bolului în trei direcții simultan, ceea ce face posibilă combinarea extrem de precisă a ingredientelor. Ca urmare, fiecare tip de aluat este întotdeauna perfect frământat.

Cea mai importantă diferență este versatilitatea sa. Un robot de bucătărie planetar vă va permite să faceți mult mai multe decât ar putea face un mixer tradițional. Cu un aparat bun, echipat cu accesorii suplimentare, puteți nu numai să amestecați și să bateți, ci și să mărunțiți, să răzuiți, să tăiați și să tocați carnea.

Unele modele de roboți de bucătărie sunt dotate cu o funcție de cântărire, astfel încât să puteți măsura rapid și precis ingredientele în funcție de rețetă. Cu ajutorul accesoriilor puteți face smoothie sau chiar să stoarceți suc de citrice.

Cel mai important avantaj al unui robot planetar este în primul rând, versatilitatea sa. Un aparat bun va înlocui multe alte aparate. Nu va ocupa mult spațiu, așa că este perfect chiar și în bucătăriile mici.

În plus, robotul de bucătărie multifuncțional de la Bosch vă va permite să preparați multe feluri de mâncare fără a avea nevoie de alte aparate de bucătărie. Astfel, economisește mult spațiu în bucătărie. Un aparat bine echipat,  va înlocui multe altele.

Un robot de bucătărie planetar este prin urmare, aparatul ideal pentru cei care caută un aparat multifuncțional. Datorită acestuia, puteți pregăti mese cu deserturi delicioase în confortul casei dumneavoastră.

Ce oferă robotul de bucătărie Bosch MUM?

cel mai bun robot de bucatarie

Roboții planetari de la Bosch sunt echipamente unice care fac o varietate de sarcini rapide și ușoare. Acestea își fac treaba perfect, datorită caracteristicilor lor tehnice remarcabile. Calitatea și robustețea – acestea sunt caracteristicile fiecărui robot de bucătărie planetar Bosch.

Părerile utilizatorilor despre robotul Bosch sunt foarte pozitive – majoritatea celor care-l folosesc laudă multifuncționalitatea de care dă dovadă, face munca în bucătărie mult mai ușoară și vă permite să pregătiți mese interesante. Atunci când alegeți modelul potrivit, acordați atenție parametrilor săi:

Puterea aparatului

Puterea variază de la 700 W pentru aparatele mai mici, la 1500 W pentru cele mai mari modele. Ce aparat va funcționa mai bine în bucătăria ta? Depinde foarte mult de tipul de lucru pe care doriți să-l faceți, și de cantitatea de aluat pe care doriți să o procesați.

Pentru o familie mai mică și lucrări simple, cum ar fi baterea, amestecarea sau stoarcerea sucurilor de fructe, un aparat mai puțin puternic este suficient.

Pe de altă parte, dacă intenționați să preparați cantități mai mari de aluat, inclusiv aluat greu cu drojdie sau aluat de pâine, optați pentru un model mai puternic. Acesta va face față chiar și celei mai dificile sarcini.

Capacitatea bolului

Roboții multifuncționali Bosch sunt dotați cu boluri de mai multe dimensiuni. Cele mai mici au o capacitate de 3,8 sau 3,9 litri, iar cele mai mari ajung până la 5,5 litri.

Pentru cupluri sau persoane singure, un bol mic este suficient. Robotul în sine nu va ocupa prea mult spațiu.

Cu toate acestea, dacă doriți să folosiți aparatul  pentru a găti, pentru petreceri acasă sau dacă pregătiți adesea mese pentru o familie numeroasă, ar trebui să optați pentru dimensiunea de 5 litri.

Accesorii disponibile

În afară de amestecare, roboții planetari pot să frământe aluaturi groase, de exemplu pentru pâine sau pizza, să toace carnea, să mărunțească și să radă fructe și legume, să toace condimente și chiar să facă paste.

Capacitățile acestora depind de accesoriile disponibile în kit. În funcție de modelul pe care îl alegeți, veți primi o gamă de accesorii împreună cu aparatul dumneavoastră. Cu cât sunt mai multe accesorii, cu atât aparatul este mai versatil.

Un robot de bucătărie multifuncțional de la Bosch poate fi un aparat foarte util în orice bucătărie. Acest lucru se datorează în principal versatilității sale.

Dacă achiziționați accesorii suplimentare, puteți extinde gama de funcții ale robotului de bucătărie: puteți tăia în cubulețe fructe sau legume în stil asiatic (fâșii lungi), puteți face singuri tăiței de casă sau puteți prepara paste de legume și sosuri gustoase.

În acest fel, vă puteți găti mult mai repede decât dacă ar trebui să faceți totul singur.

Descoperiți cei mai buni roboți de bucătărie Bosch!

Aparatele de procesat alimente Bosch se deosebesc de alte aparate planetare. Seria de roboți de bucătărie MUM de la Bosch a fost relansată în mai multe versiuni noi. Veți găsi modele de buget cu funcții de bază, precum și versiuni premium care înlocuiesc până la o duzină de alte aparate de bucătărie. Nu sunteți sigur ce robot de bucătărie Bosch este potrivit pentru bucătăria dumneavoastră? Consultați prezentarea noastră și comparați diferite modele!

1

Robot de bucătărie planetar Bosch MUMS2AW00

cel mai bun robot de bucatarie

Robotul de bucătărie planetar Bosch MUMS2AW00 este cel mai compact din gama mărcii. Dimensiunile sale reduse de 26,6 x 26,6 x 27,7 cm îl fac să se potrivească în orice bucătărie, chiar și în cele mai mici. Cu puterea sa de 700 W, poate gestiona cu ușurință chiar și aluatul greu, cum ar fi aluatul pentru pâine.

Puteți selecta singur viteza aparatului cu ajutorul unui buton de control în 4 trepte. Acest lucru va simplifica pregătirea mâncărurilor alese. Modul special PULSE vă permite să amestecați alimentele treptat și complet la cea mai mare viteză. Datorită bolului mare din plastic cu o capacitate de 3,8 litri, puteți pregăti cantități mari de aluat – 2,4 kg de aluat ușor sau 1,7 kg de aluat greu cu drojdie. Forma sa specială facilitează frământarea.

Brațul robotizat se ridică fără efort datorită funcției Easy Arm. Trebuie doar să apăsați un singur buton și ați terminat! Acest lucru vă permite să modificați atașamentele sau să adăugați un nou atașament rapid și ușor. Siguranța și stabilitatea sunt asigurate de ventuze speciale din silicon, care împiedică dispozitivul să se miște.

Puteți extinde funcționalitatea robotului de bucătărie prin achiziționarea de accesorii suplimentare, cum ar fi un tocător pentru a vă ajuta la umplutură  sau o cupă de cocktail. Nu trebuie să cumpărați imediat cel mai mare robot cu toate funcțiile.

Pe viitor, puteți decide singur ce accesoriu se potrivește cel mai bine provocărilor dvs. culinare – adaptați echipamentul la nevoile dvs. pe măsură ce acestea apar. Acest lucru vă economisește bani și spațiu pe rafturile din bucătărie. Recomandăm acest aparat în mod special persoanelor care sunt la început de drum în bucătărie și care vor dori să adauge gama extinsă de accesorii Bosch pe măsură ce dobândesc experiență.

Vezi oferta la eMAG 

cel mai bun robot de bucatarie

2

Robot de bucătărie planetar Bosch MUM58258

cel mai bun robot de bucatarie

Doriți ca aparatul dvs. să facă mai mult decât să frământe aluatul și să bată? Tocarea legumelor, stoarcerea sucurilor de citrice, prepararea de smoothie sănătoase, frământarea aluatului de pâine sau tocarea cărnii – Bosch MUM58258 face toate acestea, dar și multe altele. Prin ce diferă de modelul descris mai sus?

Are o putere nominală mult mai mare, de 1000 de wați. Aceasta face ca sarcinile dificile, cum ar fi tăierea legumelor sau frământarea aluatului de drojdie, să fie mai ușoare și mai rapide. Acest lucru este ajutat de cele 7 setări de viteză, care pot fi perfect adaptate la structura masei frământate.

Acest model de robot de bucătărie planetar oferă un set substanțial de caracteristici suplimentare. Puteți folosi paleta de frământat, cârligul de aluat și telul pentru a crea produse de patiserie dulce. Toate accesoriile sunt prevăzute cu mișcare 3D – o mișcare specială a mixerelor care le face să se miște în trei direcții simultan. Acest lucru face ca ingredientele să se îmbine mai ușor și mai rapid.

Aparatul este echipat cu un al doilea bol de plastic. Acest lucru face ca munca în bucătărie să fie mult mai ușoară. Nu mai este nevoie să transferați albușurile într-un alt recipient pentru a combina ingredientele. Pur și simplu folosiți bolul suplimentar, care se potrivește perfect acestui model și poate fi folosit ca alternativă la cel principal, fabricat din oțel inoxidabil.

Acest robot de bucătărie planetar MUM este excelent pentru a pregăti prânzuri sau cine gustoase. Cu ajutorul tocătorului, puteți prepara chiftele delicioase, umplutură pentru diferite tipuri de carne, legume și prăjituri sau piureuri de legume pentru copii. În afară de asta, puteți face și salate și salate. Un tocător de fructe și legume cu trei lame interschimbabile vă va ajuta să faceți acest lucru:

– cu două fețe – pentru feliere (groase și mici),

– față-verso – pentru tăierea în așchii (groase și fine),

– un disc de tăiat fin – datorita lui puteți rade branza spaghetti sau ciocolata pentru deserturi.

Blenderul cu o capacitate mare de 1,25 litri este o caracteristică excelentă a acestui model și vă va permite să preparați rapid băuturi din fructe și legume, shake-uri și, pentru petrecerile de acasă… cocktailuri și băuturi răcoritoare.

Aparatul poate zdrobi cu ușurință gheața. De asemenea, îl puteți folosi pentru a face muștar și maioneză de casă. Astfel, puteți fi siguri că toate ingredientele sunt de cea mai bună calitate – fără conservanți, arome dăunătoare sau coloranți artificiali.

Dacă sunteți un fan al sucurilor de fructe proaspăt stoarse, atunci aparatul MUM58258 este făcut pentru dumneavoastră. Acesta a fost echipat cu un storcător de citrice. Tăiați portocala sau grepfrutul preferat în jumătate și puneți-l în storcător. În câteva secunde veți crea o adevărată bombă de vitamine!

Dacă doriți să vă extindeți și mai mult capacitățile robotului de bucătărie, puteți cumpăra accesorii suplimentare, cum ar fi un aparat de făcut paste sau un aparat de făcut înghețată sau sorbet.

Vezi oferta la eMAG

3

Robotul de bucătărie planetar Bosch MUM58M64

 

Dacă sunteți în căutarea unui robot de bucătărie și mai multifuncțional, optați pentru Bosch MUM58M64. Acest model este prevăzut cu un bol din oțel inoxidabil cu o capacitate de 3,9 litri. Aceasta este mai mult decât suficientă pentru a pregăti un aluat cu până la 1 kg de făină, precum și multe alte feluri de mâncare care vor apărea pe masa dumneavoastră.

Motorul puternic de 1000 W este capabil să facă față chiar și celor mai dificile provocări culinare! Puteți seta viteza aparatului de la 1 la 7 cu ajutorul selectorului. Pentru cele mai dificile ingrediente, folosiți opțiunea PULSE – cea mai mare viteză vă va ajuta să vă descurcați rapid cu ele.

Robotul oferă o gamă largă de accesorii. Pentru sarcini de cofetărie, utilizați agitatoarele cu mișcare 3D. Acestea includ 3 accesorii profesionale: bătut (cu înălțime reglabilă), amestecat (cu finisaj din silicon) și un cârlig pentru aluat.

Funcția de parcare automată înseamnă că, atunci când opriți robotul, mixerele se vor poziționa pe marginea din spate a bolului, făcând loc pentru noile ingrediente de care aveți nevoie pentru a pregăti amestecul. În plus, puteți ridica cu ușurință brațul robotizat și puteți înlocui echipamentul.

Asta nu este tot ce are de oferit acest robot de bucătărie Bosch. Accesoriile pentru tocarea cărnii și discul pentru cartofi, care este practic în multe case și vă ajută să radeți cartofii pentru clătite, vă vor ușura sarcinile din bucătărie.

Pentru salate puteți utiliza discurile Bosch pentru feliere, mărunțire și răzuire (5 moduri diferite). Accesoriul Cube Cutter este un succes cu acest robot de bucătărie, pentru tăierea uniformă a legumelor, fructelor, mezelurilor, brânzeturilor, brânzeturilor, de exemplu, pentru salate.

Iubitorii de gustări cu fructe vor fi satisfăcuți. Blenderul inclus vă permite să preparați cocktailuri și smoothie-uri delicioase. De asemenea, îl puteți folosi pentru a pregăti supe nutritive, creme și humus. Storcătorul de citrice, pe de altă parte, vă oferă zilnic suc proaspăt și delicios din ingredientele dvs. preferate. Acest lucru vă va permite să mențineți o dietă sănătoasă, plină de vitamine și minerale.

Dacă rămâneți în pană de idei pentru o masă gustoasă și nutritivă, puteți scana codul QR  special de pe ambalajul aparatului, care vă va oferi acces la o carte de rețete. Acolo veți găsi cu siguranță câteva surse de inspirație culinară pentru dvs. și cei dragi.

Puteți îmbunătăți robotul de bucătărie cu seturile de accesorii disponibile pentru prepararea pastelor și a înghețatei de casă, precum și cu discuri pentru felierea legumelor în stilul bucătăriei asiatice. Husa practică de transport vă va ajuta să vă depozitați accesoriile, iar suportul practic pentru cablu vă va ajuta să evitați încurcarea acestuia.

Vezi oferta la eMAG

4

Robot de bucătărie Bosch MUM9BX5S22

În față se află modelul Bosch MUM9BX5S22. Este un robot de bucătărie multifuncțional de la Bosch, cu cântar încorporat. Motorul puternic de 1500 W vă va ușura munca de zi cu zi în bucătărie.

Îi puteți regla rapid funcționarea cu ajutorul unui buton – alegeți dintre cele 7 moduri de viteză. Dacă trebuie să utilizați cea mai mare viteză a aparatului, activați modul PULSE. Nu este nevoie să tocați în plus ingrediente dificile – aparatul se poate ocupa chiar și de cele mai dificile.

Cântarul integrat vă ajută să cântăriți cu precizie ingredientele. Ce înseamnă asta? Acesta măsoară greutatea fără greutatea ambalajului, în acest caz a bolului. Astfel, nu trebuie să scădeți greutatea bolului pentru a obține rezultatul corect.

Puteți citi greutatea produselor pe afișajul digital. Acest lucru vă economisește timpul de a căuta un alt cântar de bucătărie sau o cană de măsurare. Aparatul cântărește ingredientele din paharul gradat. Cronometrul integrat în cântar vă permite să setați singur durata de funcționare a aparatului.

Dacă faceți primii pași în coacerea de dulciuri, vă va plăcea cu siguranță funcția Sensor Control Plus. Are 3 programe automate pentru aluat, frișcă și albușuri de ou.

Fiecare dintre ele are propria putere și setare de timp

Când ați terminat de amestecat, aparatul se va opri singur. Puteți apoi să vă relaxați sau să pregătiți alte garnituri.

Puteți fi siguri că nu veți mai avea niciodată probleme cu obținerea consistenței perfecte pentru aluat, frișcă sau albușurile de ou. Mișcarea 3D a mixerelor asigură că aluatul nu se lipește de bol și că toate ingredientele se îmbină perfect. Setul include:

– două boluri – unul din oțel inoxidabil și unul din plastic (ambele cu o capacitate de 5,5 l),

– clești divizori profesioniști pentru toate tipurile de aluat: un mixer flexibil cu accesoriu din silicon pentru bile de aluat, un cârlig pentru frământat și un tel de metal pentru a bate frișca sau albușurile de ou

– un blender din sticlă termorezistentă de 2,3 l pentru zdrobirea gheții și prepararea de smoothie-uri

– Un capac de protecție pentru bol – oferă protecție împotriva stropilor de ingrediente.

Vârfurile de lucru sunt robuste și durabile, astfel încât pot face față chiar și celor mai dificile ingrediente. În plus, acestea vor rezista ani de zile de utilizare intensivă în bucătărie.

Un mare confort al acestui model este retragerea automată a cablului. O tragere rapidă și dispare în interiorul aparatului. Aceasta este o soluție foarte practică – îi veți aprecia funcționalitatea de la prima utilizare.

Veți câștiga mai mult spațiu în dulapurile din bucătărie. Veți avea mai mult spațiu în dulapurile din bucătărie pentru accesorii suplimentare. Toate accesoriile (mixere și accesorii) pot fi spălate cu ușurință în mașina de spălat vase.

Siguranța este asigurată de picioarele din cauciuc, care garantează o funcționare stabilă și împiedică deplasarea aparatului. Bosch MUM9BX5S22 vă va servi mulți ani. Carcasa sa robustă din metal garantează durabilitatea pentru o utilizare îndelungată.

Vezi oferta la eMAG 

Acum știți deja care este cel mai bun robot de bucătărie Bosch!

 

Prima Pagină  

Citește și: Cel mai bun frigider 2022

Vom fi bucuroși să vă ascultăm opiniile

Leave a reply

Ghiduri Practice
Logo