Cel mai bun cântar de baie

Care este cel mai bun cântar de baie?

Știați că un cântar de baie individual poate analiza și raporta cu exactitate statutul corporal? Aceste informații vă vor ajuta să vă îngrijiți mai bine sănătatea și vă vor ajuta să vă atingeți mai ușor forma ideală a corpului. Sunteți interesat de cântarele de baie ultramoderne? Clasamentul nostru vă va ajuta să alegeți!cel mai bun cantar de baie

Cântare profesionale pentru baia ta! De ce ar trebui să aveți unul?
Un cântar de baie bun ar trebui să fie în fiecare casă. Chiar dacă nu țineți o dietă, controlul greutății este important pentru un stil de viață sănătos. Astăzi, cântarele nu mai sunt doar pentru cântărire. Acestea au multe funcții suplimentare, iar multe dintre ele vă pot surprinde.

Cântarele moderne sunt intr-o oarecare măsură ca un antrenor personal, dar în formă electronică. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, cântarul de baie se conectează la smartphone-ul tău cu o aplicație sportivă. Aceasta este o soluție interesantă și utilă atunci când doriți să implementați rapid un plan de slăbire sau să vă modelați silueta de vis.

Până de curând, cântarele cu analiză a masei corporale erau folosite doar în sălile de sport sau în cabinetele dieteticienilor. Astăzi, puteți avea un astfel de dispozitiv în baie! Am decis să adunăm cele mai bune dispozitive în opinia noastră și am pregătit un clasament al cântarelor de baie.

În timpul evaluării anumitor modele, am luat în considerare parametri de bază, cum ar fi precizia măsurătorilor sau materialul de fabricație. Cu cât este mai mare poziția în lista noastră, cu atât este mai mare funcționalitatea dispozitivului. De aceea, primele locuri sunt ocupate de cântarele care oferă analiza statutului corporal și perspectiva de a personaliza aparatul.

cel mai bun cântar de baie

Cântare de baie bune – ce fel? Verificarea parametrilor și a funcțiilor

În clasamentul nostru există doar cântare electronice, care acum câțiva ani au înlocuit efectiv soluțiile tradiționale. Nu este de mirare, deoarece măsurarea electronică a greutății este cu siguranță mai precisă. Atunci când căutați un cântar de baie, merită să vă concentrați asupra nevoilor individuale.

Nu toată lumea trebuie să știe statutul exact al corpului său – pentru tradiționaliști, măsurarea în kilograme este suficientă. Deci, dacă sunteți în căutarea unui cântar simplu, fără funcții suplimentare, concentrați-vă în principal pe precizia de măsurare a dispozitivului.

Materialul de construcție este foarte important. Cântarele de baie au de obicei, o platformă din sticlă rezistentă. Printre avantajele acestora se numără durabilitatea și estetica. Acesta poate fi de orice culoare, precum și o varietate de modele.

Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că dispozitivul în sine este greu. Cel mai bine este să găsiți un loc permanent pentru greutatea dvs. pe podea, în loc să o țineți la înălțime în dulapul din baie.

Dacă sunteți o persoană care ține foarte mult la sănătatea dumneavoastră, alegeți un cântar cu analiză a compoziției corporale. După cum știm cu toții, fizicul fiecăruia este diferit, așa că, chiar dacă aveți aceeași greutate ca și ceilalți oameni, conținutul de grăsime corporală va fi diferit.

Analiza compoziției corporale vă oferă date precise care vă ajută să vă ajustați planul de antrenament sau să vă schimbați dieta cu una mai săracă sau mai bogată în calorii. În clasamentul nostru veți găsi cântare de baie și cu această funcție. Deci, să trecem la listă. Am adunat doar cele mai bune dispozitive de cântărire.

Care este cel mai bun cântar de baie? Clasamentul modelelor recomandate

Vă întrebați care este cel mai bun cântar de baie? Lista noastră vă permite să vă familiarizați cu cele mai importante funcții și parametri ai anumitor modele. Datorită acestui fapt, veți alege cu ușurință un model care să vă satisfacă nevoile.

6. Cântar de baie SENCOR SBS 6015WH

cel mai bun cantar de baie

Cântarul SENCOR SBS 6015WH este inclus în lista noastră, datorită gamei sale largi – o persoană care cântărește până la 180 kg poate sta în picioare pe el. Este cu siguranță un dispozitiv perfect pentru persoanele care se luptă cu obezitatea. Precizia de măsurare în acest caz este de 0,01 g.

Sencor SBS 6015WH oferă, de asemenea, o funcție de analiză a compoziției corporale. Cu ajutorul acestui cântar veți determina cu exactitate ce procent de grăsime, mușchi și țesut osos se află în corpul dumneavoastră. În plus, aveți posibilitatea de a stoca măsurători pentru 8 persoane și o personalizare precisă. Introducerea sexului, a vârstei și a înălțimii vă va permite să vă determinați cu precizie nevoile. Dar asta nu e tot!

Aceste date permit cântarului să vă recunoască – dispozitivul trece automat la profilul dvs. imediat ce vă ridicați pe el. Sencor SBS 6015WH este din metal, cu un afișaj LCD ușor de citit și un buton de control.

Vezi aici prețul de astăzi

 

4. Cântar de baie TEFAL PP1401V0

cel mai bun cantar de baie

Un cântar simplu, dar foarte solid construit de Tefal. Acesta oferă o precizie de măsurare de 0,1 g și o gamă de până la 150 kg. Fabricat din sticlă călită albă, se va potrivi în orice baie. Cântarul se pornește automat atunci când pășiți pe el și se oprește după 5 secunde de inactivitate. Această caracteristică prelungește cu siguranță durata de viață a bateriei.

Vezi aici prețul de astăzi

3. Cântar de baie SENCOR SBS 5051WH

cel mai bun cantar de baie

Sencor SBS 5051WH diferă de SBS 6015WH în ceea ce privește materialul și gama sa – aici avem o gamă standard de până la 150 kg. Acest model este realizat dintr-o combinație de sticlă călită și metal. Printre funcțiile suplimentare veți găsi în primul rând analiza masa corporală. Aparatul nu numai că oferă proporții exacte, dar calculează și IMC și BMR. Este perfect pentru persoanele care țin la silueta lor subțire. Capacitatea de a calcula necesarul de calorii este deosebit de utilă atunci când se alcătuiește o dietă sănătoasă.

Cântarul Sencor SBS 5051WH funcționează cu o precizie de 0,01 g. Memoria dispozitivului poate stoca măsurătorile a 12 utilizatori. Cântarul are un senzor de suprasarcină. Toate datele sunt afișate pe un afișaj LCD clar.

Vezi aici prețul de astăzi

2. Cântar de baie 4 MPM MWA-04/C

cel mai bun cantar de baie

Producătorul acestui cântar promite o măsurare perfectă, dar când vă uitați la specificații, se pare că precizia de măsurare a greutății este de 0,1 g. Pe de altă parte, merită atenție intervalul mare de măsurare de până la 180 kg. Analiza compoziției corporale este realizată cu o precizie ridicată și conține toate informațiile cele mai importante. Acest cântar este bun pentru baia unei persoane care pierde în greutate.

Puteți citi conținutul de grăsime corporală nu numai pe afișaj, ci și pe platforma cântarului, unde cântarul este iluminat. Acest mod de a afișa măsurătoarea va avea cu siguranță un efect motivant asupra dumneavoastră. Analiza efectuată de cântar arată conținutul de apă din corpul dumneavoastră. Aparatul vă va calcula IMC și necesarul de calorii. Cântarul MPM MWA-04/C este fabricat din sticlă călită de culoare neagră, astfel încât se va potrivi perfect într-o baie modernă.

Vezi prețul la eMAG

1. Cântar de baie HUAWEI AH100

cel mai bun cantar de baie

Clasamentul cântarelor de baie se încheie cu modelul tehnologic avansat HUAWEI AH100. Putem spune că a atins un nivel complet nou de funcționalitate. Va fi perfect pentru sportivi și pentru persoanele care își iau în serios rezoluția de a-și construi silueta de vis.

Să începem cu parametrii de bază. Cântarul Huawei AH100 oferă măsurarea greutății cu o precizie de 0,01 g. Tehnologia aplicată de analiză a bioimpedanței electrice vă va permite să aflați compoziția corpului dumneavoastră. Cântarul vă oferă procentul de țesut muscular, țesut adipos, țesut osos și masă osoasă. În plus, cântarul vă oferă conținutul exact de apă din corpul dumneavoastră, ceea ce este deosebit de util pentru femeile care rețin apă în diferite etape ale ciclului menstrual.

Cântarul vă calculează IMC și vă oferă cantitatea de proteine asimilate de organismul dumneavoastră. De asemenea, primiți informații despre necesarul optim de calorii.

Cântarul Huawei AH100 este echipat cu un modul Bluetooth. Cu ajutorul acestuia, se conectează la smartphone-ul dumneavoastră. Aplicația dedicată HUAWEI Smart Scale vă permite să afișați un raport complet al măsurătorilor. Firește, dispozitivul ofer, toți ceilalți parametri corporali pe ecran, funcționând în modul offline. O funcționalitate interesantă este un ceas de alarmă inteligent, care vă reamintește să vă măsurați greutatea la momentul în care va fi cel mai precis.

Vezi aici prețul de astăzi 

În cele din urmă, câteva cuvinte despre design – cântarul este fabricat din sticlă albă călită, fără părți metalice. Acestea sunt înlocuite cu un strat modern de acoperire ITO, asigurând o măsurare precisă. Dispozitivul este foarte estetic. Acesta va fi cu siguranță un decor practic în baia dvs.

Clasamentul cu cel mai bun cântar de baie s-a încheiat.

Citește și: Cea mai bună mașină de tuns părul

Prima Pagină

Vom fi bucuroși să vă ascultăm opiniile

Leave a reply

Ghiduri Practice
Logo