Cea mai bună hotă de bucătărie

Pentru a scăpa de aburii produși în timpul gătitului, este esențial un echipament adecvat. Cu toate acestea, mulți oameni aleg să nu folosească o hotă din cauza zgomotului. Acest clasament vă va ajuta să găsiți cea mai silențioasă hotă de bucătărie care se potrivește nevoilor voastre. Deci haideți să vedem!

Cum de a alege cea mai silențioasă hota de bucătărie ?

O hotă de bucătărie este un aparat foarte util. Instalarea unuia este cea mai simplă modalitate de a scăpa de fumul care vă umple bucătăria atunci când pregătiți o masă.
Cu toate acestea, unele modele generează mult zgomot, ceea ce face dificilă gătitul.

În clasamentul nostru de mai jos, vă vom ajuta să găsiți cea mai silențioasă hotă de pentru a vă ajuta să lucrați în confort. Veți găsi cele mai interesante modele de la mărci precum Beko, Amica și VDB.

Sugestiile noastre vor funcționa la fel de bine atât în bucătării mici, cât și în bucătării mari. În timpul evaluării fiecărui aparat, vom discuta despre dimensiunile acestuia, precum și despre cei mai importanți parametri tehnici: eficiența și zgomotul generat.

De asemenea, vom analiza caracteristicile suplimentare și modurile de funcționare care au un impact real asupra funcționării aparatului. În plus, vor exista informații despre aspectul lor.

Verdictul este influențat de raportul calitate/preț. Toate hotele de bucătărie montate vor fi evaluate în funcție de aceleași criterii, astfel încât câștigătorul să poată fi ales în mod corect.

Hote de bucătărie silențioase – clasament de 7 produse în luna – februarie 2024 –

Doriți să cumpărați o hotă silențioasă ? Clasamentul, pe care îl găsiți mai jos, este format din cele mai interesante propuneri de echipamente din această categorie. Cu siguranță veți găsi un model care să se potrivească preferințelor dumneavoastră.

7. Hota de bucătărie Beko CFB6310W

cea mai buna hota de bucatarie

 

Cea mai silențioasă hotă de bucătărie , de la care începe clasamentul, este o propunere a mărcii Beko. Beko CFB6310W este echipat cu iluminare LED cu economie de energie care asigură condiții confortabile de gătit. În plus, nu vă va împovăra prea mult factura de electricitate.

Hota are o opțiune de ventilator cu 3 moduri. Acest lucru vă permite să reglați puterea și nivelul de zgomot pentru a se potrivi stilului și nevoilor dumneavoastră de gătit.

Funcționarea modurilor este foarte simplă – este suficient un singur clic pentru a schimba modul de funcționare a aparatului. Cu toate acestea, nivelul de zgomot în acest model, indiferent de opțiunea selectată, nu va depăși 62 dB.

Un confort important este și filtrul de grăsime instalat, care neutralizează și mai repede mirosurile neplăcute. Eficiența sa este, de asemenea, susținută de un debit de 125 m³/h. În plus, hota de Beko CFB 6310 W este foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Culoarea sa albă, în combinație cu dimensiunile compacte de 60 × 7,6 × 47 cm, o fac să se potrivească perfect pentru bucătăriile mici cu un stil minimalist. Prețul său scăzut este un mare avantaj. Prin urmare, Beko CFB 6310 W va fi o alegere bună pentru oricine caută un aparat mic, dar eficient, care să ajute la eliminarea mirosulor nedorite de gătit.

Vezi aici prețul de astăzi  

6. Hota traditionala Beko CFB5310X

cea mai buna hota de bucatarie

O altă hotă silențioasă este, de asemenea, o propunere de la Beko. De data aceasta, este vorba despre un aparat de 50 × 7,6 × 47 cm în Inox metalic, care va fi un accesoriu practic pentru o bucătărie modernă.

Punctul său funcțional suplimentar este iluminarea cu halogen. Hota de bucătărie Beko CFB 5310 X va ușura gătitul pentru orice bucătar amator, datorită modurilor de absorbție și de extracție. Aceasta din urmă va fi posibilă prin conectarea hotei la o conductă de ventilație.

În acest caz, nu veți avea nevoie de niciun filtru. Cu toate acestea, dacă nu puteți utiliza modul de extracție, hota sub montaj Beko CFB5310X este prevăzută cu un separator de grăsimi și un filtru acrilic sintetic. Cu ajutorul lor, nici măcar murdăria mai mare nu se va acumula în interiorul aparatului.

La fel ca și articolul precedent din clasament, această hotă poate funcționa în 3 moduri de ventilație diferite, cu un volum maxim de 62 dB. Este, de asemenea, foarte eficient și funcționează cu un debit de 125 m3/h. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vaporii care rămân în bucătărie în timp ce gătiți. Obțineți toate acestea la un preț foarte atractiv, ceea ce face ca acest model să fie foarte popular.

Vezi aici prețul de astăzi  

5. Hota traditionala Beko CFB5310W

cea mai buna hota de bucatarie

 

Rămânem în continuare printre produsele oferite de Beko. Această cea mai silențioasă hotă de bucătărie funcționează de asemenea, în 3 moduri care asigură o ventilație eficientă cu un nivel de zgomot de doar 62 dB. În funcție de setări, hota de Beko CFB5310W poate atinge un debit de 125 m3/h.

De asemenea, funcționarea mecanică a aparatului nu va cauza nimănui probleme, datorită panoului de control intuitiv. Dacă aveți posibilitatea de a conecta aparatul la o conductă de ventilație, hota Beko va funcționa ca un extractor cu circuit deschis. Cu toate acestea, dacă bucătăria dvs. nu are acces la o conductă, acest model va funcționa ca un extractor cu un filtru de grăsime eficient.

Această propunere merită o atenție deosebită datorită aspectului vizual. Culoarea albă elegantă a acestei hote de bucătărie se va potrivi cu aproape orice stil de bucătărie. Luminile cu LED-uri cu economie de energie sunt un plus atractiv.

Dimensiunile compacte ale hotei, de 50 x 7,6 x 47 cm, permit de asemenea, o montare ușoară în spații mici. Nu veți avea probleme în a o menține curată. Carcasa aparatului Beko CFB 5310 W este foarte ușor de curățat, iar murdăria nu se depune pe ea. La fel ca articolele anterioare, această hotă silențioasă are un preț rezonabil.

Vezi aici prețul de astăzi   

4. Hota traditionala Beko CFB6310X, 205 mc/h

cea mai buna hota de bucatarie

O altă propunere din gama Beko merită o privire mai atentă. Hota Beko CFB6310X s-a clasat pe locul 4 în clasamentul nostru datorită soluției inovatoare de a instala un geam frontal. Pentru ce este? Aceasta permite ca aburul și mirosurile să fie preluate și mai rapid dar direcționate direct în interiorul hotei.

De asemenea, conferă aparatului un aspect atractiv și modern. Se potrivește bine cu culoarea Inox și cu iluminarea cu halogen. Dacă sunteți un fan al aparatelor de bucătărie metalice, această hotă va fi cu siguranță un succes și pentru dumneavoastră. Acoperirea sa este foarte ușor de întreținut, iar orice pată se va șterge cu ușurință.

Puteți opta pentru acest aparat chiar dacă aveți un spațiu mic – dimensiunile sale sunt de doar 60 × 7,6 × 47 cm. Și cu un debit de 125 m3/h, chiar și o bucătărie de dimensiuni medii poate fi curățată temeinic.

Ca și în cazul articolelor anterioare, hota Beko CFB6310X poate funcționa în 3 moduri de putere diferite și ca extractor sau absorbant. De asemenea, vine cu un filtru de grăsime care se potrivește perfect cu capota. Așadar, modul în care utilizați aparatul depinde în întregime de nevoile și de stilul dumneavoastră de gătit.

Vezi aici prețul de astăzi  

3. Hota de VDB Plus Slim 50

cea mai buna hota de bucatarie

Mică, dar extrem de eficientă – acesta este cel mai bun mod de a rezuma cea mai silențioasă hotă de bucătărie VDB Plus Slim 50 Inox, pe care am plasat-o pe locul 3 pe podium. Cu dimensiuni de 50 × 8,7 × 47 cm, poate curăța până la 170 m³ de aer pe oră.

Acest lucru garantează o funcționare extrem de eficientă și, cel mai important, silențioasă, după cum o demonstrează nivelul de zgomot de 63 dB. Cu toate acestea, hota de VDB Plus Slim 50 nu asigură doar o funcționare eficientă, ci și un aspect estetic.

Echipamentul subțire, într-o culoare Inox la modă, se va potrivi perfect în bucătării de diferite stiluri. Iluminarea cu LED-uri îi adaugă caracter, oferindu-vă o lumină caldă din surse cu consum redus de energie în timp ce lucrați. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui aparat versatil și compact, acesta este soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

Hota poate funcționa la 3 viteze diferite. Acesta va funcționa atât ca un extractor instalat în conducta de ventilație, cât și ca un absorbant cu circuit închis. Pentru a profita pe deplin de această ultimă opțiune, un filtru din aluminiu este inclus cu hota.

Nu ar trebui să aveți probleme nici cu instalarea sau înlocuirea filtrului. Și, bineînțeles, prețul hotei nu este nesemnificativ și, în comparație cu calitatea sa ridicată, este un raport calitate-preț foarte bun.

Vezi aici prețul de astăzi

2. Hota traditionala Amica OSC6112W 1160952

 

cea mai buna hota de bucatarie

 

O altă hotă de bucătărie silențioasă este Amica OSC 6112 I. Acest aparat are parametri optimizați. Dimensiunile sale sunt de 60 × 50,5 × 13 cm, iar eficiența sa este de 193 m3/h. Acest lucru înseamnă că hota de bucătărie Amica OSC 6112 I se va potrivi chiar și în cea mai mică bucătărie, dar își va juca rolul la fel de bine și într-o bucătărie mult mai mare.

De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomot, deoarece chiar și la cea mai intensă funcționare, motorul său nu va fi mai zgomotos de 63 dB. Puteți alege dintre 3 moduri de funcționare, pe care le puteți schimba rapid în orice moment cu ajutorul unui sistem simplu de glisare pe partea din față a aparatului. În acest fel, puteți regla puterea în funcție de nevoile dumneavoastră.

Partea frontală este, prevăzută cu un geam foarte funcțional.  Acest lucru va împiedica murdăria să iasă din zona în care aparatul funcționează cel mai intens și să vă murdărească dulapurile.

Vaporii vor fi direcționați direct către interiorul hotei. Chiar dacă hota se murdărește, este ușor de păstrat curată. Aspectul clasic, culoarea argintie și iluminarea cu halogen contribuie la atractivitatea hotei. De asemenea, merită menționat faptul că hota de bucătărie Amica OSC 6112 I funcționează bine atât în ciclu închis, cât și în ciclu deschis.

Vezi aici prețul de astăzi

1. Hota traditionala Amica OKAP PODSZAFKOWY OSC 6232I

cea mai buna hota de bucatarie

Este timpul să aflăm câștigătorul clasamentului nostru! Dacă doriți să cumpărați cea mai silențioasă hotă de bucătărie , Amica OSC 5232I este cea mai bună alegere. Ce a contribuit la poziția sa înaltă? Combinația de dimensiuni compacte, design atractiv, eficiență ridicată și, bineînțeles, funcționare silențioasă.

Acest lucru îl face capabil să își îndeplinească perfect funcția în orice bucătărie – atât mică, cât și mai spațioasă. Dimensiunile sale sunt exact 50 × 8,5 × 47 cm. Acest aparat mic arată și mai bine datorită culorii Inox a carcasei sale.

Dispune de iluminare cu LED-uri pentru o vizibilitate îmbunătățită în spațiul de gătit. În plus, un mic capac este plasat pe carcasă, oferind aparatului un aspect modern și îmbunătățind funcționarea acestuia.

Cea mai bună dovadă a calității dispozitivului sunt cifrele. Acesta atinge un debit de până la 190 m3/h cu un nivel maxim de zgomot de 63 dB. Pentru a adapta cât mai bine acești parametri la nevoile dvs., puteți alege din 3 moduri de putere, între care puteți comuta cu ușurință cu ajutorul cursoarelor.

Puteți utiliza hota de bucătărie atât în poziție deschisă, cât și în poziție închisă, datorită filtrului din aluminiu care este inclus. În raport cu atât de multe opțiuni utile și cu funcționarea eficientă, hota cu tiraj descendent Amica OSC 5232I se remarcă și prin prețul său accesibil.

Vezi aici prețul de astăzi

Concluzie:

Cunoașteți deja cele mai bune hote silențioase !
Hotele silențioase cu tiraj descendent sunt aparate practice pentru orice bucătărie. Acestea vă vor ajuta să scăpați cu ușurință de vaporii și mirosurile de gătit. Dacă vă place să gătiți seara sau dacă aveți copii mici acasă, care dorm adesea în timpul zilei, veți avea nevoie de o hotă de bucătărie cât mai silențioasă. Acesta vă va permite să gătiți confortabil.

Prima Pagină 

Vom fi bucuroși să vă ascultăm opiniile

Leave a reply

Ghiduri Practice
Logo